dissabte, 28 de febrer de 2009

Com fem l'Auca de Sant Jordi

Aquí teniu diferents models d'auques. A veure si us inspireu i comenceu a fer divertides rimes del nostre personatge a l'espai.

http://www.auques.cat/auques.php?auca=serrallon

http://www.auques.cat/auques.php?auca=esteve&pag=1

http://www.auques.cat/auques.php?auca=llibre

http://www.rodolins.cat/pages/altres/darrera.html

També podeu triar personatges, escenaris i muntar situacions per a la nostra història de Sant Jordi amb el programa toondoo.Aquí podeu veure algunes idees del que vam treballar a classe


3 comentaris:

gemma ha dit...

Sergi quan veu montar el primer troç de la historia jo no hi era per que estava malalta.
adeu


gemma

Sergi ha dit...

Et faig un resum Gemma.
El petit príncep arriba a la Terra i demana ajut a Sant Jordi perquè el drac vol menjar-se la seva germana (princesa del Planeta Venus).
Sant Jordi viatja damunt d'un cometa de planeta en planeta per tal de lluitar contra el drac que està amagat a un forat negre de la galàxia del drac.
Acada planeta es troba amb una situació que té relació amb el que representava el deu del seu nom( ex. Deu Mart representava la guerra, el deu Jupiter la justícia, etc.)
Viatjant pel sistema solar es troba una banda de pirates còsmics contra els quals lluita.
Finalment venç al drac a Plutó (deu que representava la mort) i esclata deixant anar un munt d'estrelles vermelles que representen la seva sang.
Torna a Venus (deessa que representava la bellesa) i viu amb la princesa per sempre més.

gemma ha dit...

hola sergi ja he fet el dibuix de sant jordi pero et fa res si no el repasso amb puntafina negre perque ja ho he repassat amb mmes fort els voltants.

gemma.adeu fins dema